Ga naar inhoud

Beste tennisvrienden,

Ook dit jaar organiseren we vanuit de technische commissie weer de clubkampioenschappen. We gaan het dit jaar alleen een klein beetje anders doen dan de afgelopen jaren. In plaats van twee weken gaan we het organiseren in 1 week. Dit is week 36 (maandag 4 t/m zaterdag 9 september). De finales worden dan gespeeld op zaterdag 9 september.

Dit jaar organiseren we weer in samenwerking met Marco en William een maaltijd om de clubkampioenschappen samen af te sluiten op zaterdag 9 september. Het menu kost slechts € 5,00 p.p. en de menu keuze wordt later bekend gemaakt. Je kunt bij de inschrijving aangeven of je mee wilt eten en tot aan woensdag 6 september kun je de menu keuze doorgeven.

Ook introducees zijn hierbij van harte welkom (zij betalen ook € 5,00 p.p.).

Je kunt je opgeven voor de Dames Enkel, Dames Dubbel, Mix Dubbel, Heren Enkel, Heren Dubbel en Padel Heren, Padel Dames en Padel Mix. Als je meedoet aan meerdere onderdelen, dan is het mogelijk dat je meerdere wedstrijden op één avond speelt.

Zorg dat zowel jij als je dubbelpartner zich opgeven via toernooi.nl. Je kunt daar ook je verhinderingen aangeven (1 verhindering per koppel, per week).

Inschrijven kost € 5,00 per onderdeel.

INSCHRIJVEN KAN NIET MEER! Toernooi is geannuleerd.

De inschrijfperiode start vanaf zaterdag 8 juli en sluit op zondag 27 augustus om 23:59 uur. De indelingen van de poules/afvalschema’s worden in de week daarop geplaatst op toernooi.nl zodat je precies kunt zien wanneer en hoe laat je moet spelen.

De clubkampioenschappen worden gehouden als er minimaal 15 deelnemers meedoen. Er worden in meerdere categorieën A en B gespeeld, als er voldoende deelnemers zijn. Je kunt je inschrijven voor max. drie onderdelen (bedenk wel of het haalbaar voor jezelf is om aan drie onderdelen in 1 week mee te doen).

Voor de kampioenen van afgelopen jaar zouden jullie je beker weer willen afstoffen en mee willen nemen?

Lijkt het jou leuk om mee te doen, schrijf je dan in!

Wij hopen jullie te zien in de eerste week van september, hopelijk tot dan!

Met sportieve groet,

De Technische Commissie