Ga naar inhoud

De afdeling tennis en padel is ontstaan uit Tennisvereniging de Rumels. De vereniging werd opgericht op 1 januari 1995 door voorzitter Hans Fikkert en vele enthousiaste vrijwilligers. In 2013 zijn de banen vernieuwd en werden het kunstgrasbanen. Op 1 juni 2020 is de vereniging uitgebreid met een padelbaan. Tennisvereniging de Rumels stond voor gezelligheid en voornamelijk recreatief tennis. Omni-HSC streeft ernaar om deze twee speerpunten hoog in het vaandel te houden.

Recreatief tennis

Bij recreatief tennis wordt er over het algemeen gedacht aan lekker een balletje overspelen met een vriend of vriendin. Dit is van maandag t/m zaterdag de gehele dag mogelijk. Daarnaast worden er ook verschillende recreatieve toernooien georganiseerd door de recreatie commissie. Het leuke aan deze toernooien is, is dat je eens met of tegen een ander speelt en je meerdere kleine wedstrijden op een avond speelt.

Competitief tennis

Naast recreatief tennis wordt er ook competitie gespeeld. Drie keer per tennisseizoen organiseert de KNLTB een competitie die gemiddeld 6 weken duurt. De voorjaarscompetitie (april/mei) de zomeravondcompetitie (mei/juni) en de najaarscompetitie (september/oktober). Je kunt je hier als team (minimaal 4 personen) voor opgeven.

Jaarlijks Omni-HSC open tennistoernooi

In juli organiseert Omni-HSC het jaarlijkse open toernooi. Bij dit toernooi kan iedereen die lid is van een tennisvereniging zich opgeven om mee te spelen. Eens per jaar gaan we de krachten van alle tennisleden meten door middel van de clubkampioenschappen.

Geen vaste trainingstijden

De afdeling tennis en padel heeft geen vaste trainingstijden. Je kunt zelf contact opnemen met de tennisschool en lessen inplannen wanneer jij dit wilt. We werken samen met tennisschool NDO (Niels den Ouden). Je kunt een mail sturen naar [email protected] om een afspraak met hem te maken om lessen af te nemen.

Afdelingscoördinator

Neem gerust contact op met Stephanie voor vragen en meer informatie over tennis of padel.

Contributie

Categorie Verenigingscontributie Bonds-bijdrage Totale kosten per jaar
Senioren €131,50 €18,50 €150,-
Jeugd €101,50 €18,50 €120,-

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze ledenadministratie via [email protected]

Kledingreglement

We hanteren geen kledingreglement. Wel hebben we als afdeling een trainingspak en t-shirt die je kunt aanschaffen. De meeste leden die dit pak kopen zijn leden die deelnemen aan de verschillende competities van de KNLTB om als team meer eenheid uit te stralen. Het staat je als lid vrij om dit pak wel of niet aan te schaffen.

Lid/vrijwilliger worden?

Klik hier om je aan te melden als lid en/of lees hier meer over hoe je aan te melden als vrijwilliger.