Ga naar inhoud

Beste tennis en padelleden,

Het is weer tijd voor de inschrijvingen van de tennis en padelcompetities! De voorjaarscompetitie voor tennis is in de periode: Je kunt je voor de voorjaarscompetitie opgeven tot dinsdag 16 januari! Dit kan met een team van minimaal 4 personen. De data voor de zomeravond competitie zijn nog niet bekend, die zal ik doorsturen met de herinnering van de inschrijving hiervoor. De sluiting voor de inschrijving van de zomeravondcompetitie is 10-04.

Voor de padel leden zijn er ook al twee competitie data en inschrijvingen bekend namelijk:

De voorjaarscompetitie: Je kunt je voor de voorjaarscompetitie opgeven tot dinsdag 30-01. Ook voor deze competitie kun je je inschrijven met een team van minimaal 4 personen.

Voor padel hebben ze ook een zomercompetitie, deze wordt gespeeld in de volgende periode: Je kunt je voor de zomercompetitie opgeven tot dinsdag 7 mei. Ook voor deze competitie geldt dat je je met minimaal 4 personen kunt opgeven en ook voor deze sluitingsdatum stuur ik nog een herinneringsmail.

Opgeven voor 1 of meerdere competities kan bij zowel Stephan van de Bunte als bij Stephanie uit de Bosch (zie ontvangen email voor telefoonummers)

We zien jullie inschrijving graag tegemoet, bedenk wel dat wie het eerst komt wie het eerst maalt! Voor tennis kunnen we max 4 teams per competitie opgeven en voor padel 2 teams.

Met sportieve groet,

Namens de TC Stephanie uit de bosch