Ga naar inhoud

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Allereerst willen wij onze excuus aanbieden voor het late tijdstip van informeren.

De reden hierachter is dat wij tot vandaag aan toe bezig zijn geweest met het zoeken naar een oplossing om de verschillende groepen ook dit jaar weer te voorzien van een trainer/ster. Dit is elk jaar weer een puzzel en vergt soms wat creativiteit.

Gelukkig hebben wij voor alle groepen weer een oplossing gevonden. Hieronder treffen jullie het rooster voor de komende maanden. De eerste lessen vinden plaats in week 35 (vanaf 28 augustus).

Leden: Weekdag: Tijd: Trainer:
Kleuter-peutergym v.a. 3 jaar Maandag 17:15-18:00 u Lynn
Dames bewegen op Muziek Woensdag 10:30-11:30 u Daniëlle
Springgroep en toestellen dames Woensdag 19:00-20:00 u Nicole
Recreatie turnen v.a. 6 jaar Donderdag 16:00-17:00 u Syb en Lynn
Freerunning v.a. 6 jr Donderdag 17:00-18:00 u Syb
Freerunning v.a. 9 jr Donderdag 18:00-19:00 u Syb

Wijzigingen ten opzichte van afgelopen seizoen; de recreatiegroep is van de maandag naar de donderdag gegaan en de kleuter-peutergym groep start een uur later. Voor de laatste groep geldt dat er maar drie kwartier les gegeven kan worden (vanwege de beschikbaarheid van de trainster). Wij zullen de contributie hierop aanpassen.

Tot slot; op deze website is de informatie over de Omnivereniging en ook van de gym/turnen/free running/bewegen op muziek te vinden. Het adres is https://omni-hsc.nl/gym-freerunning.

Wij begrijpen dat het aanpassen van het lesrooster impact heeft op een ieder, echter de beschikbaarheid van trainer/ster staat helaas geen andere opties toe. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dat uiteraard graag.