Ga naar inhoud

Jaja, dan eindelijk een bericht van zaalvoetbal en wel van ons eerste team. Van links naar rechts op de foto:
Mohamed Khottour nummer 10
Nouredinne Oulhaj nummer 7
Hasseeb Quraishi nummer 21
Marouane Benhammou nummer 11
Khallil Zarrhadi nummer 8
Mohammed Elkawakibi nummer 9
Adil Haripou nummer 2
Naoufel Sealiti nummer 6

Een seizoen van ups en downs voor Omni-HSC 1
Het zaalvoetbalseizoen van team Omni HSC 1 is een wisselvallige geweest. Omni HSC 1 speelt in de 1e klasse en na een goede start van het seizoen waarin ze enkele belangrijke wedstrijden wisten te winnen, is het team langzaam afgezakt naar de negende plek in de competitie. Dit heeft deels te maken met de nieuwe samenstelling van het team, waarin nog niet alle spelers op elkaar ingespeeld zijn. Het spel is over het algemeen goed, maar er worden te weinig punten gepakt om hoger op de ranglijst te komen.

Desondanks is er in de laatste wedstrijden weer sprake van een opwaartse lijn. Het team lijkt beter op elkaar ingespeeld en er worden weer belangrijke overwinningen geboekt. De weg naar boven is ingeslagen en er is vertrouwen dat het team nog kan stijgen op de ranglijst.

Het seizoen van Omni-HSC 1 is dus een seizoen van ups en downs geweest. Er is goed voetbal gespeeld, maar het team heeft nog moeite om de punten binnen te halen. Door de recente overwinningen is het vertrouwen echter terug en wordt er gehoopt op een succesvolle eindfase van het seizoen.